Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز کاویانی شهردار شهریار در حاشیه بازدید از دو پروژه احداث ساختمان کلانتری در محله جعفریه و ضلع جنوبی چهارراه محمدآباد شهریار گفت: ایجاد احساس امنیت برای شهروندان، از مهمترین مقوله‌های مدیریت شهری است لذا با توجه به توسعه محدوده شهری و تراکم جمعیتی در شهر شهریار، ضروری است زیرساختهای امنیت نیز افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام شهرداری شهریار، کاویانی در حین بازدید از پروژه‌ی احداث ساختمان کلانتری در محله‌ی جعفریه، بر افزایش رشد فیزیکی پروژه تاکید کرد و خطاب به معاون عمرانی، تصریح نمود: ردیف‌های اعتباری برای ساخت این دو پروژه مهیا است لذا سرعت عملیات عمرانی باید افزایش یابد تا رضایتمندی نسبی شهروندان از بدنه شهرداری بیش از پیش محقق شود.

وی اعتبار فاز اولیه هر پروژه را 37 میلیارد ریال عنوان نمود و در ادامه افزود: پیش بینی می‌شود؛ تکمیل و تجهیز هر کدام از پروژه‌ها بالغ بر 80 میلیارد ریال هزینه دربر داشته باشد ، که مابقی اعتبار در فاز دوم با مصوبه شورای اسلامی شهر تامین اعتبار خواهد شد.

شهردار شهریار با اشاره به اینکه هر دو پروژه در حال حاضر فعال است، تصریح نمود: ساختمان هر دو پروژه در سه طبقه؛ زیرزمین، همکف و طبقه اول و همچنین ساختمان نگهبانی، در زیربنایی حدود 750 مترمربع، در حال اجراء است.

وی از روند عملیات اجرایی در احداث ساختمان کلانتری محمدآباد ابراز رضایتمندی نمود و اظهار داشت: با تکمیل و تحویل هرچه سریعتر این پروژه‌ها، علاوه بر انجام وظیفه، دعای خیر مردم را نیز برایتان به همراه خواهد داشت.

شهردار شهریار  به جانمایی ساختمانهای کلانتری اشاره نمود و اظهار داشت: کلانتری ناحیه محمدآباد، عباس‌آباد و کرشته، میتواند محله‌های شرق شهر شهریار، روستای رضی‌آباد و محدوده شرقی شهرداری شهریار را پوشش دهد.

و کلانتری ناحیه جعفریه، بطور کلی محله‌های غربی بلوار طالقانی در فاز یک اندیشه و همچنین آ.اس.پ، زمرد و تمامی محدوده غربی شهرداری شهریار را پوشش دهد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداری شهریار بهروز کاویانی ساختمان کلانتری ساختمان کلانتری دو پروژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۹۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با بیان اینکه بالغ بر ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه قرار دارد، گفت: پروژه‌های شاخص و مهم منطقه‌ای ۳۰۰ پروژه است، در سطوح بعدی پروژه‌های منطقه‌ای، محله‌محور و مستمر قرار دارد که طراحی‌ها با اولویت پروژه‌های شاخص، مهم منطقه‌ای و محله‌محور است.

سعید ابراهیمی در گفت‌گو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه پروژه‌های سال ۱۴۰۳ در گام اول در قالب چهار سبد سه ماهه اولویت‌بندی شد، اظهار کرد: در مرحله دوم باید بر اساس اولویت‌بندی، پروژه‌هایی که نیازمند طرح بوده است، هر چه زودتر تعیین تکلیف شود، چراکه طبق سیاست شهرداری هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی باشد.

وی با بیان اینکه با همین هدف با تمام مناطق و ستاد جلسات مختلفی برگزار شد و در رابطه با طراحی‌ها و آخرین زمان‌هایی که طرح بتواند تحویل داده شود، توافقاتی انجام شد، افزود: طبق برنامه‌ریزی انجام شده، بالغ بر ۷۵ درصد پروژه‌های سال ۱۴۰۳ در سه ماهه اول آماده و مقدمات اجرا فراهم می‌شود و سپس تصمیم‌گیری بر اساس میزان منابع و نحوه تزریق آن به پروژه‌ها صورت می‌گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان ادامه داد: این اقدام ارزشمندی بود که پروژه‌های اولویت‌دار طراحی شود و به سمت اجرا حرکت کنیم که امیدوارم با همکاری و تأمین منابع مالی مناسب بتوانیم هر چه زودتر پروژه‌های سال ۱۴۰۳ را به اجرا و نتیجه برسانیم‌.

ابراهیمی با بیان اینکه بالغ بر ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه قرار دارد، گفت: پروژه‌های شاخص و مهم منطقه‌ای ۳۰۰ پروژه است، در سطوح بعدی پروژه‌های منطقه‌ای، محله‌محور و مستمر قرار دارد که طراحی‌ها با اولویت پروژه‌های شاخص، مهم منطقه‌ای و محله‌محور است.

وی با بیان اینکه چندین حوزه در شهرداری متولی طراحی پروژه‌ها هستند، تصریح کرد: اداره کل فنی و طراحی متولی پروژه‌های کلان عمرانی، سازمان پارک‌ها و فضای سبز متولی پروژه‌های فضای سبز، متولی پروژه‌های بافت تاریخی سازمان نوسازی و بهسازی و سازمان زیباسازی متولی حوزه زیباسازی هستند که پروژه‌ها به این سازمان‌ها ابلاغ و تکلیف شده تا هرچه سریع‌تر طرح مصوب را ارسال کنند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به اینکه این اقدام که فرایندهای طراحی را به قبل از تدوین بودجه رسانده‌ایم، از دو سال گذشته تا کنون اجرا می‌شود و باید در بودجه ردیفی را لحاظ کنیم که مقدمات آن آماده شده باشد، افزود: سال جاری وضعیت بسیار مناسب‌تری داریم و با این اتفاق در سه ماهه اول سال با تأمین منابع مالی مناسب، پروژه‌ها با قدرت اجرا می‌شود.

کد خبر 749273

دیگر خبرها

  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن
  • رنگارنگ‌ترین محله‌های شهری جهان
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • پارک آبی در اراک احداث می‌شود