Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس از شهریار: شهر شهریار از آغاز مدیریت شهری دوره پنجم از نیمه سال ۹۶ شاهد مسائل و حواشی خاصی بوده که قطعاً هر شهری را از مسیر طبیعی رشد و توسعه خود دور می‌کند.

مرداد ماه ۹۸ بود که خبر دستگیری یک عضو شورا و دو تن از مدیران مناطق و معاونین شهردار خبرساز شد و پس از آن نیز شهردار وقت شهریار به این جمع پیوست و فصل جدیدی از دستگیری‌ها در شهرداری شهریار رقم خورد که در مجموع حدود ۱۷ نفر از پرسنل شهرداری، شهرداران، عضو شورای شهر و پیمانکاران دستگیر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از تابستان داغ شهرداری شهریار روند انتخاب شهردار توسط شورا آغاز و پس از انتخاب ناموفق علی ملکی و محمد صالح ضیایی، بهروز کاویانی شهردار اندیشه پس از ۶ ماه کش و قوس به عنوان شهردار انتخاب و در بهمن‌ماه ۹۸ حکم وی صادر شد.

با گذشت یک از سال از حضور شهردار و وجود تمام مشکلات و چالش‌ها در شهریار، حدود یک ماه گذشته فرآیند سوأل از شهردار توسط شورای اسلامی کلید خورد و پس از عدم اقناع اعضاء در ۲۵ بهمن ماه کاویانی با ۶ رأی موافق استیضاح شد.

پس از آن این مصوبه برای تأیید به کمیته انطباق فرمانداری شهرستان شهریار ارسال که صحبت‌های متعددی از سوی موافقان و مخالفان این مصوبه در این میان رد و بدل و در نهایت مخالفت این کمیته در ۲۸ بهمن ماه به شورای شهر ابلاغ شد. 

ضعف انجام کار و مدیریت علت استیضاح شهردار

مرتضی احمدی رئیس شورای اسلامی شهر شهریار در با اشاره به چرایی استیضاح شهردار شهریار اظهار کرد: استیضاح قطعاً نه از روی حُسن انجام کار بلکه از روی ضعف انجام کار و مدیریت بوده است.

وی با اشاره به مثال پروژه میدان بزرگ میوه و تره‌بار شهریار و بازدید مرداد ماه افزود: صدور پروانه پارکینگ طبقاتی، مسجد، ساختمان اداری و باسکول آن پروژه بزرگ که از لحاظ اقتصادی، گردش مالی، فرصت‌های شغلی و برندینگ شهریار در سطح کشور فرصت بزرگی بوده، بر عهده چه نهادی به جز شهرداری است.

رئیس شورای اسلامی با اشاره به قول شهرداری برای صدور این پروانه‌ها در تابستان جاری، بیان کرد: در حال حاضر در خصوص موضوع صدور پروانه‌ها درگیری ۵ ماهه میان سرمایه‌گذار و پیمانکار آرماتور بند وجود دارد که باید سوأل کرد که مشکل این موضوع آیا در دست شورا است.

احمدی با اشاره به قول معاون فنی عمرانی شهرداری شهریار برای آسفالت خیابان غربی کنار پروژه تا پایان مرداد ماه گفت: خیابان ۵۰۰ متری بعد از گذشت ۷ ماه آسفالت نشده است و آقای شهردار نیز قول داده بودند که برای دهه فجر فاز اول پروژه میدان میوه و تره‌بار افتتاح شود.

وی با اشاره به اینکه با سرعت فعلی در دهه فجر سال آینده نیز فاز اول پروژه میدان میوه و تره‌بار افتتاح نخواهد شد، ادامه داد: صرفه و صلاح شهر و شهروندان در این است که برای جلوگیری از ضرر به بیت‌المال و حقوق مردم حتی برای یک روز وارد شویم.

رئیس شورای اسلامی شهر شهریار با انتقاد از صحبت عدم فصل استیضاح بیان کرد: مرداد و مهرماه نیز برای استیضاح شهردار ورود کرده بودیم؛ آیا ما مشکلات را نمی‌دیدیم؟ که به طور مثال در حوزه ساخت و ساز در یک ساختمان ۳ طبقه مازاد ساخته شده بود.

احمدی با اشاره به مشکل دیگر در حوزه معاونت شهرسازی اضافه کرد: آیا در مجموعه ۱۳۰۰ نفری شهرداری شهریار یک نفر شایسته گرداندن معاونت شهرسازی نیست همچنین موضوعات تکریم ارباب رجوع و سایر موارد نیز در خصوص استیضاح وجود دارد.

وی تصریح کرد: مُشت نمونه خروار  است که ۱۲ موضوع از شهردار محترم سوأل شد و اگر پاسخ سوألات از نظر دوستان ۵۰ درصد نیز قانع کننده بود، می‌پذیریم.

استیضاح در شرایط فعلی صلاح نبود

نورالله طاهری فرماندار شهریار و رئیس کمیته انطباق آرا نیز در خصوص استیضاح شهردار شهریار اظهار کرد: با توجه به وضعیت حساس شهریار و در پیش بودن شب عید، انتخابات و اینکه بعضی از اعضای شورای شهر تا ۲۰ روز دیگر کاندید انتخابات هستند، شرایط ناجوری در صورت جابه‌جایی در موقعیت فعلی می‌تواند رقم بخورد.

وی با اشاره به بررسی تمامی جوانب و مشورت با اعضای کمیته تطبیق افزود: این تصمیم شورای شهر شهریار در این مقطع کار اساسی نیست و تصمیم بر آن شد که سکان مدیریت شهر به توسط شهردار فعلی ادامه پیدا کند و جابه‌جایی در این ایام به صلاح مردم، شورا و شهرداری نیست.

فرماندار شهریار با اشاره به ارائه تذکرات به شهردار شهریار بیان کرد: انشاءالله شرایط حاکم بر شهرستان ادامه پیدا کند و دوباره شهر وارد چالش نشود که قطعاً تا ۳ ماه پس از انتخابات نیز شهریار روی شهردار را نخواهد دید و با سرپرستی نمی‌توان شهر را در ۷ ماه اداره کرد.

پس از مخالفت کمیته انظباق جلسه شورای شهر شهریار در ۲ اسفند پیرامون بررسی مجدد این مصوبه تشکیل شد و با تغییر رأی درخشان، وکیلی و شهبازیان این بار اصرار بر مصوبه استیضاح شهردار با ۶ رأی مخالفت شد و بهروز کاویانی در سمت خود باقی ماند.

مدیران ضعیف از سوی شورا معرفی می‌شدند

نکته مهم این است که به قطع در موضوع اختلاف تعدادی از اعضا شورا و شهردار شهریار مسائل پشت پرده‌ای وجود دارد که از دید مردم و رسانه‌ها به دور مانده است و قسمتی از آن در یکی از جلسات طرح سوأل شورا از شهردار نمایان بود.

در آن جلسه کاویانی شهردار شهریار با اشاره به معرفی برخی مدیران میانی شهرداری از سوی شورای شهر گفت: وقتی در برخی از عزل و نصب‌ها دخالت می‌شود و مثلاً شخص ضعیفی مدیر منطقه امیریه می‌شود، نتیجه آن است که عملکرد شهردار زیر سوأل می‌رود.

وی با اشاره به لزوم اجازه شورای اسلامی برای انتصاب مدیران قوی در مناطق شهری با توجه تفویض اختیارات، افزود: در حوزه جذب نیروی انسانی نیز در گذشته آزمونی توسط سازمان سنجش و شورای استخدامی کشور برگزار شده و عده‌ای به عنوان نیروی آتش‌نشانی شهرداری شهریار استخدام شدند و این موضوع باید در زمان خودش توسط شورای شهر پیگیری می‌شد.

با نگاهی به چارت مدیریتی شهرداری شهریار شاهد تغییرات گسترده در سطح مدیران میانی شهرداری بودیم و جابه‌جایی‌های متعددی در شهرداری‌های مناطق فاز ۱ اندیشه، وائین، امیریه و جعفریه انجام پذیرفته است که به نظر خیر و صلاح شهر و شهروندان در آن نبوده است.

در این میان سوأل اینجا است که در کنار محفوظ ماندن حق طرح سوأل و استیضاح برای شورای شهر شهریار به عنوان نمایندگان مردم، چرا نظارت صحیح و عالیه بر مجموعه شهرداری انجام نگرفت تا امروز و تنها با گذشت یک سال شهر شهریار مجدد وارد چالش مدیریتی شود و به قطع با بر سر کار ماندن شهردار فعلی نیز دود اختلافات شورا و شهرداری تنها به چشم مردم و منافع شهری خواهد رفت.

انتهای پیام/ش

منبع: فارس

کلیدواژه: مرتضی احمدی رئیس شورای اسلامی شهر شهریار فرماندار شهریار استیضاح شهردار شهرداری شهریار شهردار شهریار شورای اسلامی شهر شهریار شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۷۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدعلی محسنی‌ بندپی، نماینده نوشهر و چالوس در مجلس، در خصوص اینکه چرا اقتصاد و معیشت مردم روزهای خوبی را سپری نمی‌کند به «منیبان» گفت: مولفه‌های زیادی باعث شده تا حال و روز اقتصاد ایران و به تبع آن معیشت مردم نامساعد شود. اگر از نقش تحریم که خیلی هم مهم است بگذریم مولفه روی کار آوردن افراد متعهد که تخصص‌شان نیاز کشور است آن‌طور که باید و شاید عملی نشده است.

او در گفتگو با منیبان، افزود: باید سیاسی‌ کاری را در کشور کنار گذاشت. معنی ندارد فردی که متخصص است و دلش برای ایران می‌سوزد را به خاطر اینکه افکارش با افکار دولت در زاویه است کاملاً از خدمتگزاری محروم کنیم.

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران تصریح کرد: ما باید در گزینش مدیران یک اصل را رعایت کنیم و آن هم اعتقاد فرد به نظام جمهوری اسلامی ایران است. اگر در برخی مباحث فکری، فرد با مدیران ارشد و تصمیم‌ گیر دولت اختلافاتی داشت نباید کنار گذاشته شود چون همه ایرانی هستیم و رشد و شکوفایی کشور و بهبود سطح زندگی مردم را می‌خواهیم. در دست داشتن قدرت نباید ابزاری برای خودی و غیرخودی کردن افراد در پست‌های مدیریتی شود.

محسنی‌بندپی اظهار کرد: ایران کشور پر منابعی است اما مدیریت بر منابع یکی از مولفه‌های هنرنمایی مدیر است. مدیریت منابع کار ساده ای نیست اتفاقاً حالا که اقتصاد ما مشکل دارد باید مدیران هنرمند، توانا و با افکار مختلف بر سر کار بیایند.

نماینده نوشهر در مجلس گفت: من در شکل‌گیری وضع موجود مجلس یازدهم را مقصر می‌دانم و یکی از انتقادات من به این مجموعه که خودم یکی از آن افراد هستم تمرکز زیادی بر تصویب قوانین و غفلت از نظارت است. ما در مجلس با دولت رودربایسی‌هایی داشتیم که حقیقتاً قابل قبول نبود.

او افزود: در مجلس یازدهم جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می‌شدند و هنوز هم این ضرورت حس می‌شود. در دولت وزرایی روی کار هستند که واقعاً کارآمدی آن‌چنانی برای کشور و مردم ندارند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: مجلس یازدهم از ابتدای کارش موضوعات اقتصادی را در دستور کار خود قرار داد و واقعاً رفتیم به سمتی که بی‌عدالتی‌ها را شناسایی و برای رفع آن تلاش کنیم ولی اولویت‌بندی‌های دولت توام با اشکال بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902952

دیگر خبرها

  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • چمران: قرارداد با چینی‌ها محرمانه است! / از طرح شهرداری برای پارک لاله اطلاعی نداریم!
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود
  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد